Coupon CodePromosi

Billplz Memberikan RM30 Percuma Sempena Aidilfitri

Billplz Memberikan RM30 Percuma Sempena Aidilfitri

Billplz memberikan RM30 kredit percuma sempena perayaan hari raya aidilfitri pada tahun ini kepada pengguna mereka dimana RM30 kredit percuma ini diberikan dalam bentuk coupon code dan nilai tersebut akan dimasukkan ke dalam Credit Balance akaun Billplz sekiranya berjaya digunakan.

kredit percuma billplz raya 2020

Untuk menebus kredit Billplz percuma ini, anda perlu menggunakan promo code ‘KITAJAGAKITARAYA‘ pada ruangan yang disediakan oleh Billplz. Masa untuk menebus kredit ini agak panjang iaitu dari 21 May 2020 hingga 28 May 2020.

Billplz merupakan sebuah sistem penyelesaian transaksi yang memudahkan pengurusan penghantaran bil dan pembayaran secara atas talian secara real-time. Selain itu, sistem mereka mudah untuk diintegrasikan dengan sistem laman web yang sering digunakan pada ketika ini seperti laman web E-Commerce.

Sekiranya anda berminat untuk memiliki sebuah laman web E-Commerce untuk perniagaan anda, anda boleh hubungi kami melalui laman Facebook Hosting Malaya : https://www.facebook.com/hostingmalaya atau email kami : admin@hostingmalaya.com dan kami akan mencadangkan laman E-Commerce yang boleh dibina bersesuaian dengan bajet anda.

Terima kasih Billplz kerana telah memberikan RM30 kredit percuma sempena Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2020 ini ! Selamat Hari Raya Aidilfitri juga diucapkan daripada kami, pihak Hosting Malaya – Web Hosting & Game Hosting Solution kepada semua kelompok masyarakat di Malaysia, tidak kira bangsa dan juga agama.

Jom Bayar Zakat Fitrah Secara Online ! Klik Disini : https://amirazman.my/cara-bayar-zakat-fitrah-online.

Ketahui Cara Mendapatkan VPS Digital Ocean & 100 USD Kredit Percuma disini : https://hostingmalaya.com/tutorial-pendaftaran-vps-digital-ocean.

4 Comments

  1. hamman
  2. hamman77
  3. hamman77
  4. hamman77

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.