Coupon CodeLaman WebPromosiTips

Billplz Memberikan RM10 Percuma Sempena Hari Pekerja

Billplz Memberikan RM10 Percuma Sempena Hari Pekerja

Billplz memberikan RM10 kredit percuma sempena Hari Pekerja pada tahun ini kepada pengguna mereka dimana RM10 kredit percuma ini diberikan dalam bentuk coupon code dan nilai tersebut akan dimasukkan ke dalam Credit Balance akaun Billplz sekiranya berjaya digunakan.

promo code billplz 2020

Untuk menebus kredit Billplz percuma ini, anda perlu menggunakan promo code ‘DAYOFF2020‘ pada ruangan yang disediakan oleh Billplz. Namun, promo code ini hanya boleh ditebus pada 1 Mei 2020 sahaja.

cara isi promo code billplz

Billplz merupakan sebuah sistem penyelesaian transaksi yang memudahkan pengurusan penghantaran bil dan pembayaran secara atas talian secara real-time. Selain itu, sistem mereka mudah untuk diintegrasikan dengan sistem laman web yang sering digunakan pada ketika ini seperti laman web E-Commerce.

Sekiranya anda berminat untuk memiliki sebuah laman web E-Commerce untuk perniagaan anda, anda boleh hubungi kami melalui laman Facebook Hosting Malaya : https://www.facebook.com/hostingmalaya atau email kami : admin@hostingmalaya.com dan kami akan mencadangkan laman E-Commerce yang boleh dibina bersesuaian dengan bajet anda.

Terima kasih Billplz kerana telah memberikan RM10 kredit percuma sempena Hari Pekerja 2020 ! Selamat Hari Pekerja juga diucapkan daripada kami, pihak Hosting Malaya – Web Hosting & Game Hosting Solution kepada semua pekerja di Malaysia, khasnya kepada mereka yang bekerja sebagai barisan hadapan di Malaysia untuk menangani wabak COVID-19.

Jom Bayar Zakat Fitrah Secara Online ! Klik Disini : https://amirazman.my/cara-bayar-zakat-fitrah-online.

Ketahui Cara Mendapatkan VPS Digital Ocean & 100 USD Kredit Percuma disini : https://hostingmalaya.com/tutorial-pendaftaran-vps-digital-ocean.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.