Game HostingHostingVPS Hosting

VPS Hosting Dilengkapi Anti DDoS Protection

vps hosting - hosting malaya

Hosting Malaya kini menawarkan VPS Hosting yang dilengkapi dengan Anti DDoS Protection bermula pada 15 September 2019. Untuk permulaan ini, hanya terdapat 2 jenis pakej yang diperkenalkan melalui sistem yang digunakan oleh Hosting Malaya iaitu VPS Basic Plan dan juga VPS Medium Plan. Anda boleh lihat perbezaan kedua-dua plan ini dibawah.

pelan anti ddos vps hosting - hosting malaya

Akan terdapat pelan tambahan yang akan ditambah dari semasa ke semasa. Buat masa ini, terdapat 3 jenis Operating System yang tersedia iaitu Centos 5 32 bit, Centos 7 dan juga Ubuntu 16.04. Operating System yang tersedia akan ditambah dari semasa ke semasa mengikut kehendak pelanggan Hosting Malaya.

Lokasi VPS Hosting ini adalah di Singapore yang mana sangat sesuai untuk penggunaan disekitar South East Asia, semestinya akan memberikan latency dan ping yang baik. Selain itu, Anti DDoS Protection sehingga 1 Gbps juga disediakan untuk memberikan pengalaman menarik kepada pengguna VPS Hosting yang menggunakan VPS daripada Hosting Malaya.

anti ddos vps hosting

Untuk mendapatkan pakej VPS Hosting ini, anda boleh layari : https://billing.hostingmalaya.com/cart.php?gid=8.

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan lanjut berkenaan VPS Hosting yang disediakan oleh Hosting Malaya ini, anda boleh ajukan pada ruangan komen atau terus PM kami di Facebook Hosting Malaya : https://www.facebook.com/hostingmalaya dan pihak kami akan cuba untuk menjawab pertanyaan anda sebaik mungkin.

Jom baca ‘Perbezaan Jenis Hosting’ disini : https://hostingmalaya.com/perbezaan-jenis-hosting.

Memerlukan laman web untuk perniagaan anda ? Hubungi kami melalui Facebook kami di : https://www.facebook.com/hostingmalaya.

2 Comments

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.