Coupon CodeHostingPromosi

Kupon Hostgator Dari Hosting Malaya

Kupon Hostgator dari Hosting Malaya !

Hostgator adalah salah satu web hosting yang diyakini kerana salah satu kelebihan company ini adalah Customer Service nya yang boleh dikatakan terbaik. Namun harga yang ditawarkan boleh dikatakan agak tinggi tetapi sesuai dengan customer service yang mereka tawarkan. Superb !

hostgator

Hostgator mempunyai beberapa pelan antaranya :

  • WordPress Hosting
  • VPS Hosting
  • Dedicated Hosting

WordPress Hosting Plan digunakan sesuai untuk blogger ataupun web applikasi yang boleh dibangunkan seperti E-Commerce , Laman Web, dan sebagainya. Sudah semestinya termasuk dengan database backups harian, dengan storage space yang tanpa had, dan juga Google Adwords Credit diberikan percuma berdasarkan pelan yang dipilih.

VPS Hosting Plan pula boleh digunakan untuk pelbagai, sebagai contoh sebagai server untuk aplikasi, server games, dan juga Virtual Private Network (VPN). VPS Hosting ini boleh dikatakan kita menyewa sebahagian daripada server/pc daripada mereka dengan membayar tiap-tiap bulan untuk mengoperasikan sesuatu di dalam server/pc tersebut.

Dedicated Hosting Plan pula adalah server itu digunakan oleh anda sendiri, tidak dikongsi dengan pengguna-pengguna lain.Bagus digunakan sekiranya anda mempunyai modal yang besar dan boleh menggunakan keseluruhan dedicated server dengan sebaik mungkin.Pakej ini biasanya digunakan oleh mereka yang mempunyai pengalaman dalam dunia hosting.Sekiranya diusahakan dan digunakan keseluruhan dengan elok, boleh digunakan untuk pelbagai fungsi seperti Web Hosting dan juga VPS Hosting.Plan ini boleh mengawal keseluruhan penggunaan server berbanding dengan VPS Hosting Plan yang resource nya dikongsi dengan pengguna lain.

Anda boleh melihat pelan yang mereka tawarkan disini.

Kali ni Hosting Malaya ingin memberikan anda Kupon Hostgator secara PERCUMA !

Untuk Kupon 25% Diskaun untuk pelan hostgator, anda boleh gunakan Coupon Code : HOSTINGMALAYA2

Untuk Kupon 9.94$ Diskaun pula anda boleh gunakan Coupon Code : HOSTINGMALAYA

Jangan lepaskan peluang ini, klik disini , pilih pelan/package yang anda mahu kemudian isikan Coupon Code Hostgator seperti yang tertera diatas ! Gunakan sebelum kupon-kupon tersebut sudah luput !

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.