Games

Vulcun MarketPlace Untuk CSGO

Vulcun MarketPlace Untuk CSGO

vulcun marketplace CSGO

Vulcun merupakan sebuah laman web aplikasi untuk E-Sports khususnya untuk CSGO (Counter Strike : Global Offensive) dimana Vulcun platform untuk pengguna membeli ‘rare’ skins yang berada di MarketPlace. Selain itu, terdapat juga Jackpot dan sistem referral/affiliate yang sangat bagus kerana mereka memberikan bonus yang besar kepada pengguna iaitu serendah 20usd/setiap register berbayar. Dibawah merupakan screenshot sebahagian daripada skins CSGO yang terdapat di MarketPlace.

csgo skin

Selain itu, pengguna seperti DOTA 2 dan League of Legends juga boleh menggunakan laman web ini tetapi MarketPlace Vulcun masih belum ada untuk kedua-dua permainan ini. Sekiranya anda mendaftar secara PERCUMA dan verifikasi akaun anda, anda akan memperoleh CS:GO/LOL/DOTA 2 skin daripada kotak dibawah :

vulcun sign up

Menarik bukan ? Sekiranya anda ingin mendaftar Vulcun secara percuma, anda boleh klik disini : https://vulcun.com/a/reunitero1992 atau gunakan Promo Code : reunitero1992 .

Promo Code ini berfungsi untuk memberikan anda 100% Deposit Match dimana jika anda deposit pada vulcun, anda akan mendapat jumlah yang sama tetapi menjadi Pending Bonus.Pending Bonus tersebut boleh digunakan untuk bermain Fantasy Games.Ini termasuk juga dengan pembelian Gold di Vulcun.
*Pending Bonus ini akan berakhir pada hujung Oktober ini. Jangan lepaskan peluang anda !

Jangan lupa untuk verify email anda selepas mendaftar supaya anda boleh menggunakan laman web tersebut tanpa had !Sila lihat juga sistem referral yang ada kerana berkemungkinan ianya akan menjadi salah satu sumber pendapatan sampingan anda !

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.