Coupon CodePromosi

Kredit Percuma Billplz Sempena Kemerdekaan

Kredit Percuma Billplz Sempena Kemerdekaan

Sempena sambutan kemerdekaan yang ke 62, Billplz memberikan kredit percuma sebanyak RM10 kepada pengguna mereka. Billplz merupakan salah satu platform yang menyediakan servis pembayaran online dengan kos yang kompetitif serta kadar pembayaran yang agak pantas.

Sekiranya anda merupakan pereka laman web atau pemilik kepada laman web e-commerce, sistem payment yang billplz sediakan ini sangat sesuai untuk memudahkan proses pembayaran serta mengautomasikan sistem e-commerce atau kedai online anda. Mereka menyediakan kaedah pembayaran FPX untuk bank-bank tempatan Maybank, CIMB, Bank Islam, RHB dan lain-lain.

Jika anda mempunyai perancangan untuk mendapatkan laman web e-commerce atau online shop, jangan lepaskan peluang untuk mendaftar akaun Billplz secara percuma disini : https://www.billplz.com/join/hostingmalaya. Anda juga boleh hubungi pihak Hosting Malaya sekiranya anda memerlukan pereka laman web dengan harga yang berpatutan dengan servis tambahan yang menarik.

Untuk mendapatkan kredit percuma sebanyak RM10 ini, anda boleh klik pada Add Credit dan isi coupon code:negaraku pada ruang yang disediakan serta klik butang Apply Code. Kemudian, RM10 akan dimasukkan dalam kredit anda secara automatik.

promo code billplz

Kredit percuma billplz ini hanya boleh ditebus daripada 30 Ogos 2019 sehingga 31 Ogos 2019 sahaja. Untuk pengguna billplz dan mereka yang menjalankan perniagaan online, jangan lepaskan peluang ini.

Daftar Billplz disini : https://www.billplz.com/join/hostingmalaya.

Jom baca ‘Kepentingan Laman Web Dalam Perniagaan’ disini : https://hostingmalaya.com/kepentingan-laman-web-dalam-perniagaan.

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.