Games

Percuma Item DOTA 2, CSGO atau LOL

Percuma Item DOTA 2, CSGO atau LOL

percuma dota 2 csgo lol item

Vulcun merupakan salah satu laman web E-Sports yang menawarkan item DOTA 2, CSGO atau LOL secara percuma kepada pengguna mereka. Pada mulanya saya agak tidak percaya tetapi setelah mencuba, sudah 2 item yang saya dapat :

item dota 2, csgo atau lol

Cara untuk mendapatkan item-item percuma ini mudah sahaja ! Cuma perlu mengumpul puzzle-puzzle yang ada , sekiranya anda telah mendapatkan full part puzzle (puzzle mempunyai 4 bahagian) , anda boleh redeem item tersebut ! Kedua item diatas adalah antara item yang telahpun saya berjaya dapatkan secara percuma.

Untuk mendapatkan Puzzle ini, anda perlu :

  1. Daftar disini : https://vulcun.com/a/reunitero1992 . Pastikan Promo Code yang diletak adalah reunitero1992 . Dengan promo code ini, anda akan mendapat 5 Crates dan Key dimana anda boleh mendapatkan puzzle daripada Crates dan Key tersebut.
  2. Membuat deposit dan verifikasi Credit Card anda (anda akan dapat 100% deposit bonus) . Sekiranya anda membuat deposit sekurang-kurangya 10 USD dan telah diverifikasi, anda akan memperoleh 15 Crates dan Key lagi.
  3. Menonton ‘Live’ games di laman web Vulcun. Pada masa tertentu, akan ada Loot drops dan anda berpeluang untuk mendapatkan puzzle,crates ataupun Full In-game Item Dota 2, CSGO ataupun LOL secara PERCUMA !

Deposit yang anda lakukan, anda boleh gunakan di Marketplace mereka , dimana majoriti item adalah untuk skin CSGO. Dibawah adalah screenshot marketplace Vulcun pada 13 November 2015 :marketplace vulcun

Selain itu, dengan login di laman web tersebut setiap hari, anda bakal mendapatkan Gold secara PERCUMA daripada Vulcun. Selalu juga memeriksa email anda daripada Vulcun kerana ada masanya mereka akan memberikan 1000 Gold ataupun 1 USD secara PERCUMA kepada semua pengguna Vulcun dalam masa 48 jam.

Vulcun ini juga digunakan oleh pelbagai Streamer game online seperti BTS (Beyond The Summit). Semakin hari, semakin mendapat sambutan dikalangan gamers dari pelbagai negara. Diharap artikel ini dapat membantu anda sedikit sebanyak bagaimana untuk mendapatkan item percuma item dota 2, csgo atau lol tetapi mempunyai peratusan yang agak rendah. Apa salahnya mencuba kan ?

Ps: Ada rakan saya yang mendapat Arcana Phantom Assassin tanpa mengisi deposit pun ! Untung kan !

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan tentang artikel ini, anda boleh letakkan komen anda dibawah atau email saya di chaos_am1992@yahoo.com .

2 Comments

  1. Kintangkintung
    • Admin

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.