Games

Item CSGO Percuma Dari Vulcun

Item CSGO Percuma Dari Vulcun

free dota 2 csgo lol item

Bagaimana untuk mendapatkan item CSGO Percuma dari Vulcun? Ramai yang masih tidak tahu dengan kewujudan Vulcun, iaitu laman web dimana anda boleh mendapatkan item CSGO, DOTA 2 dan League of Legends secara PERCUMA ! Lihat dibawah merupakan screenshot dari akaun Steam saya yang baru saya perolehi pada 15 Disember 2015.

item csgo percuma

Apakah cara-cara untuk mendapatkan item CSGO Percuma tersebut ?

Ada pelbagai cara yang boleh anda lakukan, dan saya akan berikan langkah-langkah tersebut dengan terperinci supaya anda tidak terlepas satu pun item-item percuma tersebut!

  1. Register akaun anda disini : https://vulcun.com/a/reunitero1992 . Sekiranya anda register menggunakan link ini, anda akan mendapat 10 treasure percuma daripada Vulcun. Buka semua treasure tersebut, anda berpeluang mendapat full in-game item ataupun secara puzzle dimana anda perlu mengumpul 4 parts untuk redeem item tersebut.
  2. Sekiranya anda ‘add funds‘ sekurang-kurangnya 10 USD kedalam akaun anda , dimana funds anda boleh digunakan untuk membeli item CSGO di MarketPlace Vulcun, anda akan memperoleh 15 treasure dan 100% bonus deposit sama ada gold ataupun balance. Sekiranya anda telah membuat kedua2 langkah ini, total yang anda dapat ialah 25 treasure. Kemudian matawang gold ataupun balance boleh digunakan untuk membeli item CSGO di marketplace tersebut.
  3. Setiap masa akan ada bermacam-macam Live Games yang terdapat di Vulcun. Anda boleh mendapat Loot dimana anda boleh memperoleh random puzzle, full ingame item ataupun treasure secara percuma !

Mudah kan ? Saya bukanlah aktif dalam CSGO tetapi dapat item CSGO, terus letak di Steam Market. Percuma Steam wallet 🙂 Setelah anda selesai langkah 1 dan 2, cuma perlu watch live games dan nantikan hadiah-hadiah yang menarik dari mereka. Semoga berjaya !

Saya cuma bermain DOTA 2, dan ini adalah apa yang saya dapat untuk DOTA 2 :

free item dota

Saya telah memperoleh 2 immortal diatas secara percuma dan dibawah ini pula adalah puzzle item yang masih belum cukup, ada yang tinggal 1 part puzzle sahaja.

free item dota 2

Jangan risau, laman web ini bukanlah laman web penipuan, dan tidak memerlukan Steam login information. Tiada maklumat steam anda terdedah kepada mereka. Mereka cuma memerlukan Steam Trade URL untuk memudahkan urusan Trade Offer item kepada anda. Selamat Berjaya !

Mahukan Hosting Malaysia Berpatutan ? Dapatkan di http://billing.hostingmalaya.com/ .

Kelebihan Hosting kami :

  1. Uptime 99.9% . Website anda sentiasa online, tiada masalah server down atau sebagainya.
  2. Menggunakan Cpanel. Dengan menggunakan Cpanel, amat mudah untuk anda monitor serta manage website anda.
  3. Sekiranya anda kurang pengetahuan dalam coding, ada juga disediakan SiteBuilder untuk memudahkan anda membuat website secara drag and drop.
  4. Disediakan 4500 Website templates secara PERCUMA selagi anda melanggan hosting kami.
  5. Disediakan 400+ Video Tutorials sekiranya anda ingin belajar dengan lebih mendalam tentang Web Hosting.

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.