Coupon CodePromosi

Billplz Memberikan RM10 Percuma Sempena CNY 2020

Billplz Memberikan RM10 Percuma Sempena CNY 2020

Billplz memberikan RM10 kredit percuma sempena sambutan tahun baru cina yang akan bermula pada 25 Januari 2020 ini. RM10 kredit percuma ini diberikan dalam bentuk coupon code dan nilai tersebut akan dimasukkan ke dalam Credit Balance akaun Billplz sekiranya berjaya digunakan.

billplz promo cny 2020

Untuk menebus kredit Billplz percuma ini, anda perlu menggunakan promo code ‘angpow2020‘ pada ruangan yang disediakan oleh Billplz. Namun, promo code ini hanya boleh ditebus pada 25 Januari 2020 sahaja.

promo code billplz

Billplz merupakan sebuah sistem penyelesaian transaksi yang memudahkan pengurusan penghantaran bil dan pembayaran secara atas talian secara real-time. Selain itu, sistem mereka mudah untuk diintegrasikan dengan sistem laman web yang sering digunakan pada ketika ini seperti laman web E-commerce.

Sekiranya anda mempunyai perancangan untuk menggunakan Billplz sebagai sistem pembayaran E-commerce anda, anda boleh daftar akaun Billplz disini : https://www.billplz.com/join/hostingmalaya. Anda juga boleh menghubungi pihak Hosting Malaya sekiranya anda memerlukan pereka laman web atau sistem laman web dengan harga yang berpatutan dan servis tambahan yang menarik.

Terima kasih Billplz memberikan RM10 kredit percuma sempena CNY 2020 ! Selamat menyambut tahun baru cina juga diucapkan daripada kami, pihak Hosting Malaya – Web Hosting & Game Hosting Solution.

Ketahui Cara Mengenal Pasti Punca Lag Ketika Bermain Game disini : https://hostingmalaya.com/cara-mengenal-pasti-punca-lag-ketika-bermain-game.

Sistem Semakan Wang Tidak Dituntut Online : https://amirazman.my/semakan-wang-yang-tidak-dituntut.

2 Comments

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.