Coupon CodeLaman WebPromosi

Billplz Memberikan RM10 Percuma Sempena Aidiladha

Billplz Memberikan RM10 Percuma Sempena Aidiladha

Billplz memberikan RM10 percuma sempena perayaan Aidiladha pada tahun ini kepada pengguna mereka dimana pengguna perlu memasukkan coupon code yang disediakan khas oleh pihak Billplz. Amaun RM10 ini akan dimasukkan dalam akaun pengguna Billplz setelah berjaya digunakan dan hanya boleh digunakan sekali sahaja untuk setiap akaun.

coupon code billplz aidiladha

Untuk menebus kredit Billplz percuma ini, anda perlu menggunakan promo code ‘RAYAHAJI2020‘ pada ruangan yang disediakan oleh Billplz. Masa untuk menebus kredit ini adalah terhad kepada 31 Julai 2020 sahaja.

Billplz merupakan sebuah sistem penyelesaian transaksi yang memudahkan pengurusan penghantaran bil dan pembayaran secara atas talian secara real-time. Selain itu, sistem mereka mudah untuk diintegrasikan dengan sistem laman web yang sering digunakan pada ketika ini seperti laman web E-Commerce.

Sekiranya anda berminat untuk memiliki sebuah laman web E-Commerce untuk perniagaan anda, anda boleh hubungi kami melalui laman Facebook Hosting Malaya : https://www.facebook.com/hostingmalaya atau email kami : admin@hostingmalaya.com dan kami akan mencadangkan laman E-Commerce yang boleh dibina bersesuaian dengan bajet anda.

Terima kasih Billplz kerana telah memberikan RM10 kredit percuma sempena Hari Raya Aidiladha pada tahun 2020 ini ! Selamat Hari Raya Aidiladha juga diucapkan daripada kami, pihak Hosting Malaya – Web Hosting & Game Hosting Solution kepada kesemua masyarakat di Malaysia, tidak kira bangsa dan juga agama.

Kepentingan Laman Web Dalam Perniagaan : https://hostingmalaya.com/kepentingan-laman-web-dalam-perniagaan.

Kenapa Harga Web Sistem Mahal ? Klik disini : https://amirazman.my/kenapa-harga-web-sistem-mahal.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.